20 jūlijs, 2010

Vienritenis

Mazs atskats uz notikušo dažus mēnešus atpakaļ! ;)

Bij tāds interesants gadījums, ka man nejauši ienāca prātā iemācīties braukt ar vienriteni. Nopirkt to nav sevišķi grūti un dārgi (20 Ls). www.Craigslist.ca visu var atrast. Tā nu nopirku vienriteni un dažu dienu laikā iemācījos ar to braukt. Sākums gan nebija viegls taču ja ir laba līdzsvara izjūta tad nekas nav neiespējams! :)
Mācīties vislabāk turoties ar vienu roku pie kādas stabilas sienas vai sētas un kad jau sāk pierast pie vienriteņa tad var lēnām laisties vaļā... 
Te nu es braucu! :)

Learning How to Ride a Unicycle
Tai pat tenisa laikumā kur mācījāmies braukt uzradās arī 2 citi - dīvaina paskata vīrieši (likās, ka geji un tādi paplukuši tā ka uz bezpajumtnieku pusi vilka) un puika, kuriem bija kautkāds dīvains verķis, kas līdzinājās skeitboardam, bet atšķirība bija tāda, ka tam četru riteņu vietā bija tikai 2 un vidū bija dīvains stiprinājums kas dēlim ļāva kustēties kā čūskai. Tā nu minūtes laikā iemācījāmies braukt arī ar šo verķi! ;) Kustības gan nelīdzinās ne snowboardam ne skeitboardam, bet ja māk ar tiem abviem braukt tad nav grūti iemācīties arī ar šo! ;)


Un atkal jauna lieta apgūta. ;) 



Esmu gandarīts ka iemācījos braukt ar vienriteni! :) Ne kurš katrs ar to māk pārvietoties! Tagad gan tam nolūzis pedālis, bet gan jau sataisīšu un šad tad pabraukāšu atkal! :)

4 komentāri:

  1. Ļoti priecājos, ka atkal turpini savu blogu!

    Buchas
    Mamma

    AtbildētDzēst
  2. What a surprise!!! Tā tik turpini! Ļoti ineteresanti ;)

    AtbildētDzēst
  3. ir pagājis labs laiks kopš šis raksts.. vai kā lai to nosauc ir pievienots, Bet man ir jautājums.. vai bija ļoti grūti iemācīties braukt ar vienriteni? es ar sev tādu verķi nopirku un tagad nezinu kā iemācīties ar to braukt baigi grūti es teikšu vislaik krītu un sasitos hehe.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav nemaz tik grūti ja sākumā trenejas turoties pret sienu vai žogu. Un ja krīt tad jākrīt uz kājām! :)

      Dzēst