17 janvāris, 2011

ziemassvētku dāvanas...

Es gribētu pateikt lielu, lielu paldies par visām ziemassvētku dāvanām, kuras saņēmu no tālās Latvijas, īpaši par saldumiem, ar kuriem našķojamies vēl tagad 17. janvārī. :) Bet nu vairs tikai dažas končas palikušas tā, ka gaidam nākamos ziemassvētkus un Latvijas saldumus! :) Bildē var redzēt manu jauno džemperi un daļu no saņemtajiem saldumiem...

No Evas saņēmu divas interesantas dāvans, par kurām gribēju pastāstīt vairāk...
Viena no tām bija ievadnodarbība par to, kas notiek cirkā. Varējām abi pamēģināt kā ir taisīt trikus gaisā uz trapeces. Palidinājāmies un mazliet sapratām kā tas ir, kad cirkā lēkā pa gaisu.

Te var redzēt kā mani piesien pie striķiem pirms paceļos gaisā...

Tad vel pataisījām visādus pigorus ar zīdu. Rāpāmies un virpinājāmies pa gaisu.



Tad vēl palēkājām pa olimpisko batutu un Eva iemācījās dažus trikus.
Te var redzēt mūsu trenniņtelpu...

Vēl mums bija neliels ieskats žonglēšanā, kur mums parādīja dažus trikus ar bumbiņām. Visā visumā ļoti interesants un fizisks pasākums. Diezgan labi, ka varējām tā kātrīgi izkustēties! :)

Otra mana dāvana bija zobencīņu nodarbība, kurā mācījāmies zobencīņas mākslu. Eva, protams, pamatīgi dabūja galvā, bet vel ir dzīva! :)
Priecājamies par jaunu pieredzi un bija interesanti redzēt visādus viduslaiku cilvēkus (nu vismaz viņi izskatījās kā no viduslaikiem izkāpuši). Interesanti, ka kādam ir šāds hobijs - mācīties un cīnīties. Mums patika to pamēģināt vienu reizi, bet sapratām, ka vairākas reizes nedēļā mācīties vienu un to pašu būtu mazliet garlaicīgi priekš mums. Mums vajag vairāk aktivitātes.






Zobeniem arī tik daudzi dažādi veidi un svars.


Zobeni arī tādi pasmagi un dažbrīd pat gribās pamainīt rokas...



Eva pat pēc dabūšanas galvā neapjuka un mēģināja man iedot galvā! :)


Tādas nu bija manas divas dāvanas no Evas. Prieks, ka iemācījāmies jaunas lietas un zinam - mācīsimies vēl! ;)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru