06 maijs, 2011

kārtējā ballīte

Evas stāsts par ballīti

Šoreiz gan tikai meitenēm.... Jā, tā, kā Ieviņa beidzot apprecējās, tad pirms tam nolēmām, ka vēl pēdējo reizi kārtīgi jāizballējas pirms viņu izlaižam pie vīra. Tā, nu es uzņēmos ballītes rīkošanu, bet citas meitenes man arī palīdzēja. Jau iepriekš atvainojos, bet visas detaļas droši vien netiks atklātas ;).

Viss notika 25. Martā, kad mēs sākumā satikāmies visas pie Karīnas dzīvoklī. Saģērbām Ieviņu:

Tad Ieviņa deva zvērestu, ka klausīs mums uz vārda, darīs visu, ko viņai liks, dejos, cik varēs un par šī vakara apēstajām kalorijām neuztrauksies, jo tās tāpat nodejos. Pats galvenais, protams, viņai bija jāzvēr, ka šovakar nesazināsies ar Tomasu (viņas topošo vīru). Kad viņa mums bija izstāstījusi savu dzīves stāstu, tad mēs pārbaudījām cik labi viņa pazīst Tomasu. Viņa pirms šī uzdevuma izmeta: „tas nu gan būtu jocīgi, ja es k-ko nezinātu par viņu, tomēr esam kopā jau 5 gadus!” Protams, es jau nesagatavoju vienkāršus jautājumus, bet tādus ar „āķīti”. Iepriekš Tomasam uzdevu tos pašus jautājumus un viņai bija jāatbild tieši tāpat. Ja viņa to nespēja, tad viņai bija jāpilda soda uzdevums, bet par šo daļu vēsture klusē. Kā gāja Ieviņai? Nu no kādiem 30 jautājumiem, pareizi viņa atbildēja kādus 5! Hi, hi! Tad, lai viņai būtu ko teikt kāzās topošajam vīram, lai pašai nebūtu jāmokās, mēs viņai nedaudz palīdzējām sacerēt mīlas dzejoli, ko viņai nolasīt Tomasam svarīgajā dienā. No dažādiem vārdiem, izgrieztiem no žurnāliem, viņai, tas bija jāsaliek kopā, un rezultāts sanāca sekojošs: Vārdi, ko nevar saprast: 2. Rindā - manis, 4. Rindā – nevainīgi.


jā, savus komentārus, droši var pievienot zem šī raksta :D. Es savu komentāru uzrakstīšu šeit – labi, ka Tomass ir polis un viņš ne sevišķi labi pārzina latviešu valodu..... ;).
Izrādās, ka ieviņa pati nebija par sevi parūpējusies, tad nu mēs atkal viņai palīdzējām, sadaloties divās komandās un uztaisot viņai divus iespējamos variantus plīvuram. Meitenes bija tiešām radošas. Un vienā versijā pēc pulksten 12., plīvuram tiek atklāta otrā daļa, kuru redz tikai vīrs:
(jānoskatās video): http://www.youtube.com/watch?v=dekEfz8Lq1w

 
Vakara otrā daļa bija centrā, kur Ieviņu sagaidīja dažādi pārbaudījumi, ar kuriem viņa varēja krāt punktus, tādējādi sev pelnot dāvanas no mums. Jo vairāk punktu, jo vairāk dāvanu. Dāvanas bija sekojošas: dāvana perfektām kāzām, piemiņas dāvana no draudzenēm, ļoti sentimentāla dāvana un pati grūtāk nopelnāmā dāvana – vajadzīgākā lieta perfektai laulībai. Šobrīd noteikti precētie cilvēki sarosās un grib zināt, kas ir šī pēdējā dāvana? Labi, atklāšu noslēpumu – tas ir mīklas rullis, ar ko sagaidīt mājās vīru, kad viņš ir aizkavējies „darbā”!!
Viens no labākajiem šī vakara uzdevumiem bija: Ieviņai bija jāizprecina arī visas mūs. Respektīvi, viņai bija žurnāls ar mūsu bildēm un viņai bija uz ielas jāsameklē puiši, kas būtu gatavi mūs precēt.
Eva
Madara
Santa
Inese
Karīna
Es pirmā tiku izprecināta, piedod Valdi, mēs tevi uz ielas nesatikām....
Un te mēs visas kopā:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru