15 decembris, 2009

15. Decembris - Darbu kolekcionārs...

Darbu kolekcionēšana?

Tā varētu nosaukt manu darba pieredzi Vankūverā.

1. Esmu 5cas stundas strādājis apģērbu veikalā, un vel neesmu oficiāli atlaists vai aizgājis no šī darba.
2. Dažas dienas esmu strādājis celtniecībā un arī no ši darba neesmu atlaists vai aizgājis. Boss izbraucis un darba vienkāši nav.
3. Dažus no mums pieņēma arī darbam olimpiskajās spēlēs hotdogu tirgošanai, tai skaitā šo darbu varu pieskaitīt savam darbu krājumam, neskatoties uz to ka neesmu tur vel strādājis.
4. Darbs kafeijnīcā man vel tagad ir un grafiks darba dienām arī ir bet nu sanāk diezgan maz tās dienas kad strādāju.
5. Kautkādā brīdī itkā būtu jāsāk strādāt arī par dārznieka palīgu, bet vel nav skaidrs kas ar šo darbu būs...
6. Vakar dabūju darbu olimpiskajās spēlēs. Tur man būs jāskatās lai neviens neieness ieročus spēļu norises vietās.
7. Aizvakar vel atteicos no viena darba kur būtu jāinstalē mēbeles. Atteicos tapēc ka uz darbu būtu jābrauc 3 stundas! :)

Darbu daudz bet naudas maz, jo nevienā tā īsti strādāt nesanāk. Savādi ar tiem darbiem šeit!
Šodien arī Eva dabūja darbu veinā veikalā, kurš atrodas metrotown tirdzniecības centrā, tā ka pamazām darba problēma sāk atrisināties. tas gan viņai ir pusslodzes darbs un tapēc viņa meklēs vēl kādu darbu un jau rīt ies uz kārtējo interviju. Šeit pusslodzes darbi ir ļoti populāri, taču veljoprojām neesmu sapratis kapēc tā!?
Eva saka, ka tas tapēc lai darba devējam nebūtu jāapmaksā apdrošināšanas un kautkādi papildus bonusi darbiniekiem, un tapēc pat strādājot pilnas slodzs darbus darba devējs 40 stundu vietā dod 38 stundas, kas uzreiz neskaitas kā pilnas slodzes darbs... Tā kautkā! Baigie viltnieki ne!?  

Vakar biju pieteikties tam apsardzes darbam olimpiskajās spēlēs, un interesanti, ka darba devējs maksā arī par apmācību 10$ stundā + apmācības laikā vēl ir starpbrīži, kuros iespējams paēst un iedzert kafiju bez maksas.  Šodien man bija pirmā no 3 apmācības dienām kurā mums stāstīja par olimpisko spēļu vēsturi, olimpiskajiem simboliem, kanādas atlētiem un iepriekšējām spēlēm, tā pat arī par to kas īsti mums būs jādara un kā adrbojas drošības shēmas. Samēŗā interesants pasākums! :) Mans uzdevums būs skatīties lai neviens neieness ieročus spēļu norises vietās, pārbaudot somas un visu pārējo tā pat kā to dara lidostās. atalgojums ir 16$ stundā + ja nostrādā visas iedotās stundas spēlēm beidzoties tiek izmaksāts bonuss 2.5$ par katru nostrādāto stundu. Izklausās jau labi! :) Tagad tik jānodzīvo līdz spēlēm! Nevaru iedomāties šāda mēroga pasākumu un vel to, kā ir strādāt tādā! 

Starpcitu - pele laikam bija tā pārēdusies sieru, ka līdz slazdiem nemaz netika. Šonakt mainīsim stratēģiju un neatstāsim lielo siera rituli uz galda!! :)

4 komentāri:

  1. Apsveicami! ;)
    Turu īkšķus, lai veicas!
    RM

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, paldies! Veiksme šeit ir laba lieta!

    AtbildētDzēst
  3. starp citu - nesen uzzināju pārsteidzošu faktu(esot zinātniski pierādīts) - pelēm siers nemaz tik ļoti negaršojot :)))

    AtbildētDzēst
  4. Jaa pele tos sieru neēd! :( Laikam pārēdusies kautko citu! :D

    AtbildētDzēst