11 jūnijs, 2011

$$$ Canucks $$$

10.06.2010.

Šodien bija kārtējā spēle un Canucks brīnumainā kārtā vinnēja ar rezultātu 0:1 pēc tam, kad bija zaudējuši divas spēles ar rezultatu 1:8 un 0:4! Bija interesanti, ka, tad, kad braucu mājās no darba ar seabusu, mierigi sēžu un skatos simpsonus un pēkšņi dzirdu, ka sākas kautkāda kņada. Izsledzu I-podam skaņu un, jā, - daži cilveki piecēlušies kājās un dzied Kanādas himnu, kamēr viens no kuģīša apkalpes locekļiem skaļrunim (megafonam) pielicis klāt radio, kur translē spēli tiešajā ēterā. Spēle sākās uzreiz pēc himnas nodziedāšanas. Visi stāvā sajūsmā un visiem liels smaids sejā! :) 

Seabus = kuģītis, kurš ir kā sabiedriskais transports un savieno ziemeļu krastu ar pilsētas centru un attiet ik pa 15 min. Lai pārceltos otrā krastā nepieciešamas 15 min.

Vēl nevajadzētu aizmirst pateikt to, ka dabūju palaist vienu kuģīti garām, jo bija pārāk daudz cilvēku. Tiku otrajā braucienā, kā viens no pēdējajiem, un aiz manis palika vēl tik daudz cilvēku, ka varētu piepildīt vismaz 2 - 3 nākamos reisus. Hokeja fani straumēm plūda uz pilsētas centru, lai noskatītos spēli uz lielā ekrāna.

Lai skatītos spēli stadionā, faniem jāšķiras sākot no 200 un beidzot ar aptuveni 70 000 Ls par vienu vietu. 
Pērkot  biļetes oficiālajā mājaslapā: 
lētākās biļetes sākas no 800 Ls un beidzas ar 70 000 Ls vip ložā. Nezinu, kurš tur sēž, bet tāda summa ir daudz, daudz par lielu par vienu spēli!! 
Labākās vietas ne vip ložā maksātu aptuveni 6 000 Ls.
Protams ja skoposies tad dabūsi sliktākās vietas pašā augšgalā...

Stadions no augšiņas...

Rogers Arena, Vancouver

Prātam neaptverama nauda grozas ap šo vienu vienīgu kausu!!!

2 komentāri:

  1. Vismaz no Tavām reportāžām uzzinām, kas notiek hokeja pasaulē:)
    Interesanti!

    AtbildētDzēst
  2. Par $140k tu iegūsti vesalu istabu :), kurā ir, ja nemaldos 12 vietas. Kurā alus un ēdamies tiek dalīts neierobežoti un protams bez maksas :)
    Vari sēdēt dīvānā vai arī kā "vienkāršie" līdzjutēji.
    Apmēram tā tas bija sezonas spēlēs, bet, gan jau tagad uz finālu, "labumi" ir daudz vairāk.

    AtbildētDzēst