04 jūnijs, 2011

Daži labi savas dzimšanas dienas svin Hawaii...


28.05.2011.
Vai mēs atkal bijām Hawaii? Jā, tāds ir jautājums. Atbilde – gandrīz....

Viss apkārt liecināja par Hawaii – Honolulu pica, ananāsu kūka, banāni, kurus rotāja mazas palmas, ananāsi uz palodzēm un krāsaini lietussardziņi dzērienos, nu tiešām katram lika sajusties kā atvaļinājumā. Protams, neaizmirstama ir arī Havajiešu saule,

kas spīd tik ļoti, ka šķiet, ka tā pat smaida un viss apkārt ir vienās puķēs (tas pa vidu ir mūsu kaimiņš meksikānis Mauricio)

un fonā skan ukulele skaņas (instruments izskatās pēc mazas ģitāras, ko spēlē Hawaii).  

Šajā pasaules skaistajā vietā, 

tu nemaz nedrīksti teikt nē, bet ja tomēr sanāk to pateikt, tad tev jāšķiras no savām puķu krellēm, savukārt, kurš vairāk tās iegūst sev, vinnē balvu.
Kā jau normālā atvaļinājumā, katram dažreiz sanāk sameloties, dažreiz, lai aizmirstu par ikdienu, dažreiz, lai sapņotu, dažreiz, lai gūtu atzinību svešinieku vidū. Lai nu kāds būtu tas iemesls, arī mums bija jāstāsta trīs apgalvojumi par sevi, no kuriem viens nebija patiess. Apgalvojumi izskanēja visādi, kāds ir lecis ar 13. numura izpletni, uz kura bija asins traipi, citu no slēpošanas trases aizveda ar helihopteru, viens ir saticis Džoniju Depu, kāds ir gājis uz anonīmajiem smēķētājiem un vēl kāds cits Eiropas ārlietu ministru sanāksmē pārstāvēja Latviju sēžot ministra vietā.... dažādi interesanti fakti un meli uzpeldēja, bet gala rezultātā tikai viens tika kronēts par uzvarētāju.
Tika palaisti arī pūķi, 

noskaidrots, kurš zina visvairāk par Hawaii un tās iedzīvotājiem, tika vinnētas dažādas balvas, tika ēsts un dzerts, bet visvairāk laikam smiets :)

kā īstā dzimšanas dienu ballītē pienākas!

2 komentāri: