01 februāris, 2010

18. janvāris - saulainā depresijas diena...

Iepriekšējās divas dienas strādāju kafejnīcā, bet šodien atkal dārzā. Strādājot šeit (dārzā) visu laiku klausos virgin vai kādu citu radio un šodien visu dienu viņi tur runāja par to ka šodiena ir depresijas diena un depresīvākā diena gadā utt. Ārā bija tik labs laiks, ka man likās ka nosaukt šo dienu par depresijas dienu ir pilnīgi nepareizi...Tā nu viņi visu dienu runāja par depresiju, ka beigās pierunāja mani un aizejot mājās sāku domāt par labāka darba meklējumiem... Kautko paskatījos un aizsūtīju divus meilus uz divām tipogrāfijām. Domāju, ka varētu vadīt projektus tā pat kā Latvijā, bet no jau redzēs vai vispār kāds atzvanīs!!

Vakar satiku Alexu (vienu no mūsu hostiem) un sarunājām ka jāsatiekas kautkad visiem četriem un jāiedzer kāds alus! :) Sacīts darīts!! Šo sestdien tusiņš!

Šodien Tomam viens couchsurferis jautāja par palikšanu pie viņa olimpisko spēļu laikā, taču ņemot vērā to, ka tai laikā viņš dodas apceļot eiropu viņš šo piespēlēja mums, bet liekas ka viņš jau ir atradis kādu citu pie kā palikt... Couchsurfings tada laba lieta! :) Es esmu priecigs ka pirmo mēnesi palikām pie dažādiem cilvēkiem. Labāk iepazinām pilsētu un ieguvām labus draugus! :)
Ja ir interese par šo lietu tad iesaku apmeklēt mājaslapu http://www.couchsurfing.org/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru