24 februāris, 2010

30. Janvāris - Sarunas pie Raivo...

Sestdiena:
Šodien darbā pie dārznieka biju jau 8:00 no rīta. Laiciņš nebija no jaukajiem un darbiņš arī ne - mums bija atvesta viena krava zemes un tā zeme bij jāsaliek pa vietām. Jāness augšā pa trepēm un jāizlīdzina vietās kur tā trūkst. Un jā - arī laiciņš nebija tas jaukākais - lija lietus un pēc 3 stundu darba mana cepure vairs neizturēja un sāka pilēt. :) 11. beidzu darbu dārzā, paņēmu ierasto picu, un 12:00 jau biju otrā darbā un strādāju līdz 6:00.

Sanāca tāda normāla deviņu stundu darba diena, bet pēc tās bijām pie Raivo.

Raivo ir mans draugs, kuru pazinu jau Latvijā esot, un viņš jau kādu laiku šeit dzīvojas. Tā nu bija sanācis ka nebijām satikušies un sarunājām ka šī nu būs tā diena... Uzaicināti bija vel viens Valdis G. ar savu famīliju un Sandra (meitene, kura šeit dzīvo jau kādu laiku taču nenojauta, ka šeit varētu būt vel kāds Latvietis). :)
Tā nu mēs visi iedzērām aliņu un mazliet arī viskiju, un pārrunājām savus iespaidus par dzīvi Vankūverā.
Raivo dzīvo pie Kits pludmales, ļoti skaistā vietā, bet arī maksā daudz lielāku īri par mums. Iespējams ka arī mēs uz šo rajoniņu kādreiz pārcelsimies! :) 

Beigās gan es nožēloju, ka šī saruna netika ierakstīta, jo man liekas, ka tāda tipa sarunas parasti ir TV šovos, un gala rezultātā tika apspriestas iespējas palikt šeit uz dzīvi, kā arī tas, ko šī pilsēta piedāvā saviem iedzīvotājiem, un runājām arī par to kas šeit ir attīstīts, kas vel būtu jāatīsta. Tā nu mēs te ļoti daudz spriedelējām - dažiem viedokļi atšķīrās un daži no mums arī gribēja doties atpakaļ uz Latviju vai kur citur apzinoties, vai varbūt neapzinoties, ka situācija tur nav labāka...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru