07 februāris, 2010

23. Janvāris - Jaunā mode...

Šorīt man bija sarunāta tikšanās ar vecmāmiņu! :) Nu virtuālā tikšanās internetā. Mums te parasti sanāk brīvdienās agri no rīta tāda kā sakaru nodibināšana ar Latvijā palikušajiem draugiem un ģimenēm... Mums tas ir agrs rīts bet Latvijā aptuveni 6 vai vēlāk vakarā...
Tā nu šorīt izrunājos ar vecmāmiņu, kura speciāli brauca no Jelgavas uz Rīgu lai varētu papļāpāt! :) 2 - 3 stundu laikā parasti viss kas sakrājies tiek izrunāts, un jauki ka skypā var lietot arī web kameru un redzēt viens otru! :)
Tiem kas nezin kas ir skype un gribas par brīvu runāt ar visu pasauli iesaku apmeklēt mājaslapu www.skype.com un tur viegli var nolādēt skypu.
Tā nu papļāpāju un jau 11 no rīta braucu uz darbu, kur nostrādāju parastās 5 stundas un braucu atpakaļ uz mājām jo mums bija ieplānota pasēdēšana ar mūsu draugiem - Alexu, Džoniju un Tomu. pa ceļam nopirku čipsus un čipsu mērcīti, kā arī aliņu lai būtu ko iemest mutē... :)

Tā nu mēs te sēžam...
(meitenes)

 

Džeku sarunas...
(par meitenēm, mašīnām un politiku...)

 

Toms mums atkal atdeva visādas lietas kuras viņš īsti nelieto, tā piemēram mūzikas centru un kautkādu saldētu pārtiku. Kapēc pārtiku? Tapēc, ka Toms brauc ceļojumā uz Eiropu un Āfriku un dzīvoklī nākamajiem īrniekiem neko īsti nav jēgas atstāt. Tā nu mēs tiekam pie pārtikas! Es tak saku, ka te badā nevar nomirt! :D
Tā nu vakara gaitā sanāca vairākas reizes demonstrēt savu apsardzes formu un arī Eva demonstrēja savu jauno kleitu...
Vai nav skaisti???
 

Un nodemonstrēta tika netikai kleita, bet arī citas jaunās drēbes...



2 komentāri:

  1. Superīga modes skate Evucim :) Ļoti ceru, ka viņai būs daudz iemeslu uzvilkt skaisto kleitu :)

    AtbildētDzēst
  2. Kleitiņa tiešām forša! Sveicieni visiem!

    Krista

    AtbildētDzēst