18 decembris, 2009

17. Decembris - Kā Valdis gāja svētku egli lūkoties...

Šodien iejutos tiesneša lomā - Varēju izlemt - kurai rozei būs mirt, kurai dzīvot! :) Strādāju dārznieka darbu pašā pilsētas centrā, tiesas namā. Pastaigājos pa aptuveni metru platu puķu dobi 3 stāvu augstumā virs zemes un graizīju rozes, vācu lapas un klausījos radio savā superīgajā telefonā. :) Darbs tāds uz kādām sešām stundām dienā, bet toties 13 $ stundā. Tā nu es šodien jutos tā pat, kā strādājot dārzā pie savas vecmāmiņas vai arī berģos pie mājas. :) Nekas baigi savādāks nav! Visa tiesas māja vienos apsargos un man pat pārbaudīs kriminālo pagātni. Ar to rēķinājos, ka kanādas darba devējiem tas varētu interesēt tapēc jau Latvijā esot dabūju papīru kas apliecina to ka man nav kriminālā pagātne. :) Rīt jāparāda visi papīri priekšniekam un cik sapratu tad viņam obligāti jāpārbauda mana pagātne jo strādāju Stingrās drošības zonā.

Nostrādājis savu dienu braucu mājās un pa ceļam, ejot cauri parkam, paparoju vāveres. Kabatā man bija daži rieksti un gribēju redzēt vai vāveres ēd no rokas, un tagad zinu ka ēd! :) Pēc tam izdomāju ka jāiet meklēt egle, jo ziemassvētki taču tuvojas! Garāžā kur mazgājam veļu atradu mazu zāģīti, kuru iemetu mugursomā un aidā - uz parku pēc egles! :) Parkā atkal notika filmēšana, vakar un šodien tur filmē seriālu "Fringe". Filmēšanas laukumā zeme bija klāta ar sniegu, starp "apsnigušām"eglēm noparkota veca mašīna un  milzum daudz cilvēku rosās katrs savā nodabā. Vakar redzējām kā ar milzu prožektoriem (paceltiem 3. stāva līmenī) tika taisīts mākslīgais zibens. Diezgan iespaidīgs skats! :)

Tā nu es izgāju cauri filmēšanas laukumam un taisnā ceļā iekšā mežā. Jau pēc neilga laika sapratu ka parks sastāv vairāk no purvainām vietām, brikšņiem un sagāzušamies kokiem. Uzreiz uzgāju vienu telti meža vidū un tādu kā mini nometni kādam bezpajumtniekam, kurš par laimi tur nebija. Pēc tam izbradājos pa brikšņiem, izstaigājos pa takām bet neko līdzīgu latvijas eglei neatradu! :( Vienīgās normālās egles bija filmēšanas laukumā. Domāju, ka viena no tām arī būs jāsavāc! :D

Lūk dažas bildes no filmēšanas laukuma...


Zibens taisāmā mašīna...



Zibens un "sniegotais" lauks...
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru