03 decembris, 2009

3. decembris - Vancouvera ir otra Hollywooda?

Visu laiku domāju ka dzīvojam pie parka, bet šodien ejot cauri parkam mani pārņēma tādas dīvainas sajūtas... visapkārt viegla dūmaka, likās ka varbūt kāds dedzina lapas taču nē, drīzāk migla bija pārņēmusi parku. Te pēkšņi sev priekšā redzu kapakmeņus un netālu no tiem noparkotu kārtējo amerikāņu bendzīna kapsētu... Bijām nokļuvuši seriālā Super Natural!
 Supernatural Trailer

Sanāk ka vienas dienas laikā mūsu parks pārvērties par filmēšanas laukumu! Redzējām veselu stāvvietu pilnu ar dažādiem furgoniem kuros bija viss nepieciešamais filmēšanai. Daži furgoni bija ar nosaukumu pārvietojamās ģērbtuves pārējie paredzēti visai aparatūrai un tā kautkā... Miglas taisīšanai tika izmantota dūmu mašīna un cauri parkam izvilkta melna truba ar caurumiem, pa kuriem dūmi nonāca vajadzīgajās vietās. Visapkārt bija filmēšanas brigādes darbinieki. Gribēju sataisīt bildes ar šo skatu taču mana fotoaparāta baterija bija pagalam tukša - izbīdījās objektīvs un vairs iekšā tam nepietika spēka iebīdīties tapēc visu atlikušo dienu nostaigāju ar fotoaparātu kaklā. Labi ka Eva uztaisīja dažas bildes... :) Pirms dažām dienām redzam filmu kura uzņemta Vankūverā un tagad jau mums pāri ielai ir filmēšanas laukums! :) Varbūt drīz arī mēs kautkur filmēsimies! :)

Parks miglā...


Kapi, kuri vakar vel te nebija ...



Pēc šī parka apmeklējuma mazliet pakešojām un iepirkāmies metrotownā. Kešojot atradām vienu labu kamoflāžas konteineru kas sagādāja patīkamu pārsteigumu, jo šiet cilvēkiem nav tik liela izdoma kā Latvijā.

Konteineru varat mēģināt to ieraudzīt šajā bildē...

Šodien varējām pakešot jo bija labs laiks un vispār pēdējās 3 dienas nav lijis lietus un gandrīz visu laiku spīd saule un katru dienu var redzēt sniegotos kalnus! :) Tik skaists skats! Centīšos uztaisīt kādu bildi un ielikt apskatei! :) Šodien bija arī brīvdiena jo nebija jāstrādā un tikai vakara pusē saņēmu zvanu par to, ka rīt jāpamazgā trauki kādas 6 stundas. :) Jā un vakar biju vienā nepabeigtā mājā kurai bija 3 stāvi un pirmajā stāvā 12 istabas no kurām katra bija aptuveni tik liela kā mūsu divas guļamistabas un vannasistaba kopā! Otrais stāvs bija tāds pats un tikai trešais bija mazliet mazāks... Tāda normāla hata! Gribētos redzēt kā tur izskatās kad būs pabeigta. :)  Vakar biju kādus 5 km no ASV robežas un vakarā Egīls teica, ka kautkad braukšot uz štatiem ar mašīnu un paņemšot mūs līdzi! Ceru ka tas būs drīz! :) Tik netālu no robežas biju tapēc, ka tur bija tas objekts kurā strādāju un mans priekšnieks mani tur aizveda. Nemaz nezinu vai ar sabiedrisko transportu tur var nokļūt. Vismaz sanāca pavizināties hummerā un apskatīt šosejas un kalnus! :) 

Vel interesanti likās, ka kanādieši pārstrādā netikai pudeles un bundžas, bet arī reģipša atriezumus. Te nav atļauts izmest reģipsi kautkur kur pagadās, bet tas jāved uz noteiktu vietu pārstrādāt, un par vienas piekabes pārstrādi jāmaksā 100 $ kas ir aptuveni 50 Ls. Ja kādam Latvijā būtu jāmaksā par to ka viņš nodod kautko pārstrādei tad man liekas ka nekas netiktu nodots, un turklāt diezgan daudz ir jāmaksā! Tas tā informācijai par to kā te notiek šķirošana. 

Tā kautkā mums te iet...

Neesmu iedevis interesentiem mūsu adresi tapēt to tagad izdaru:

6291 Boundary road
Vancouver
v5s 3r3
Canada



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru