09 novembris, 2009

23. oktobris - North Vancouver

Shodien taada standarta diena - kartejo dienu paskatijamies kadus darbus un brokastis apedam kanadieshu pankukas ar kljavu sirupu. Vakaraa Tomam ieradaas citi couchsurferi, bet mums bij plaaninjsh aizlaist uz speelju veikalu un uzspelet kadas speeles. Taa arii darijam jo pie nakamajiem hostiem varejam but tikai pec astonjiem vakaraa. Taa nu mees no seshiem lidz devinjiem spelejam speles (iemacijamies 3 jaunas speles) un pec tam braucam pie Toma pec somam.  Satikam Toma nakamos viesus, izpetijam kaa varam tikt lidz musu nakamajai dzivesvietai un devamies celjaa...
Nokljustot centraa kadu laiku meklejam pareizo autobusa pieturu, tachu atrodot to mums uzradija ka nakamais autobuss bus tikai no riita! :) super... Ta nu domajam ka tikt uz otru krastu, kuru mes jau esam nodevejushi par pardaugavu. Kadu laiku bijam vienigie cilveki pieturaa, un tas likaas bezcerigi tikt lidz nakamajai dzivesvietai. Sazvanijam Tomu un vinjsh ieteica braukt ar SeaBusu (kugiti) uz otru krastu, tachu pec kada briza pieturaa uzradas vel kadi cilveki un noskaidrojam ka uz pardaugavu var aizbraukt ar citu autobusu kursh buus pec kadam 10 min. Autobuss gan sarakstaa un kartee neuzraadaas, bet nu lai buutu. Rezultaataa lai tiktu lidz galamerkim mums bija japatere vairak kaa divas stundas!
Veiksmigi atradam pareizo pieturu un virzijamies uz maajas pusi, tachu majas nr mes neatradam, tapec piezvanijam Brendai un vinja iznaca preti. Redzejam ari policijas mashinu kura kadu vai nu mekleja vai patruleja un no Brendas uzzinajam ka haloweena laikaa shajaa rajonaa iet karsti... Mazliet papljaapaajaam ar Brendu un gajam gulet, jo shi gimenite ljoti atri dodas gulet. Iemesls laikam ir mazaa meiteniite vaardaa Tarn... Neko dariit - centamies aizmigt un saredzet kadu zveru aiz loga, jo sheit tadi esot daudz - rakuuni un laachi! :)   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru