16 novembris, 2009

30. Oktobris - BITCH !!!

Brokastīs Trevors un Lindsija mums pasniedza omleti, ar grauzdiņiem un sulu. Forši, ka mūsu pēdējie hosti ir tik sirsnīgi cilvēki... :) Es biju sarunājis, ka uz Haloveenu aizņemšos arāba kostīmu no Toma (viens no mūsu hostiem), taču Evai bija vai nu jāvelk havajiešu tērps, vai arī jāatrod kas jauns, jo Haloveens jau rīt...

Nepagāja pat ne visa diena kamēr Eva izvēlējās savu tērpu un paldies atkal jāsaka mūsu pirmajiem Hostiem (Jānim un Alexai) jo viņi ieteica meklēt vietā, kur tērpi bija par kādiem 30% - 50% lētāki nekā citur. Tā nu izsalkuši devāmies atpakaļ uz mājām (pie Lindsijas un Trevora).

Eva  Trevoram nodemonstrēja Savu Haloweena kostīmu...

 ... un devāmies paēst kautkur ārpus mājas. Satikām Lindsiju, kura tikko bija beigusi darbu un gribējām paēst Taizemiešu virtuvē, taču tā bija ciet un mums bija jāgaida kādu pusstundu līdz atvēršanai. Pa to laiku aizgājām uz alkohola veikalu un nopirkām alu vakaram, kā arī atradām vienu interesantu vīnu, kuru diemžēl šoreiz nenopirkām, taču noteikti nopirksim.
BITCH 2008 ... :) :) :)


Pēc vīna klāsta izpētes gājām paēst. Bija tiešām garšīgi, taču ņemot vērā, ka visu dienu nebijām ēduši likās mazliet par maz. Mājās ejot nopirku arī čipsus kuri kopā ar alu bija tieši laikā! :) Uzspēlējām velvienu partiju karkasonu kurā mēs protams uzvarējām un tad mums bija doma braukt uz spēļu nakti,  kura ilgst 24 stundas. Man no vienas puses gribējās aizbraukt apskatīties kas īsti notiek, taču no otras puses gribējās labāk palikt mājās un paskatīties filmu kuru Trevors bija paņēmis no nomas. Vairāk gan gribējās palikt jo ārā stipri lija lietus, taču Eva mani beigās pierunāja braukt. Autobusā, pilnā ar slapjiem cilvēkiem aizbraucām uz centru, kur ēs sazvanījāmies ar vienu zināmu latviešu pārīti. Mums bija sarunāts iet kopā ar viņiem uz šo spēļu nakti, taču viņi tur bija nokļuvuši ātrāk par mums un teica ka nav jēgas braukt, jo visi galdi ir aizņemti ... :( Tā nu bijām lieki atbraukuši uz centru, bijām arī izlijuši neskatoties uz to, ka mums bija iedots lietussargs un nezinājām ko tālāk darīt. Piezvanījām dažiem mūsu bijušajiem hostiem un Līza mūs uzaicināja uz vienu pirmshaloveena tusiņu, taču Eva vairs negribēja tur braukt un sanāca ka aizbraucām mājās. Labi tik, ka filmu kuru skatījās Lindsija un Trevors biju jau redzējis, tā ka neko īpašu nebiju nokavējis ja nu vienīgi biju kļuvis slapjāks... Iesāku skatīties nākamo filmu taču pirmajās 10 minūtēs aizmigu! Tā nu mans vakars bija beidzies!

Dienas labākais kadrs protams bija vīns! :)


     

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru