16 novembris, 2009

31. Oktobris - Haloween :)

Šodien pārvācāmies uz savu dzīvokli!! :) No rīta paēdām brokastis un kopā ar Trevoru un Lindsiju izgājām pastaigāties jo arī laiciņš bija superīgs! :) Pastaigājoties atradām vienu geoslēpni, kuru mēs jau bijām atraduši, taču Lindsija un trevors par geocachingu uzzināja pirmo reizi... Viņiem patika un viņi bija izbrīnīti, ka katru dienu viņi paiet garām šim punktam nemaz nenojaušot par to ka eksistē pavisam cita pasaule un ir cilvēki, kuri, izmantojot miljardiem vērtus satelītus, meklē purvā paslēptas burciņas.
Trevors atradis savu pirmo geocache!

Rudens Vankūverā...


Nepagāja ilgs laiks un mums jau bija jāpārvācas uz jaunajām mājām (šoreiz mūsu pašu mājām). Tā nu paņēmām mūsu somas, atvadījāmies no mūsu pēdējiem hostiem un jau pēc neilga laika bijām mājās.
Mēs abi un mūsu pēdējie hosti Lindsija un Trevors...

Ierodoties mūsu pašu mājās izkravāt somas muma laika nebija, jo bija jābrauc pēc somām kuras bija atstātas kaķu mājā. Aizbraucām uz kaķu māju bet kā mums jau pierasts saimnieku nesatikām bet mūs ielaida kāds no viņa couchsurferiem. Ātri paņēmām somas un tikpat ātri arī pazudām, jo ilgi mums te negribējās palikt. Lieki piebilst ka vieta bija kļuvusi tikai netīrāka un vēl nemīlīgāka. Nezinājām kādu atsauksmi lai uzraksta couchsurfing mājaslapā par šo vietu, taču par to domāsim vēlāk, jo pašlaik citas domas galvā. Pēc dažām stundām jau jāiet tusēt! :)
Aizbraucām pie Toma, nolikām mūsu somas un kopā aizgājām paēt. Pirmajā vietā kurā iegājām mēs dabūjām tikai konfektes, tāpēc aizgājām uz filipīniešu ēstuvi un paņēmām ēdienu no turienes. Aizgājām pie toma un paēdām taču sapratām ka filipīniešu virtuve nav mūsu mīļākā un otreiz vairs tur neiesim. Izdzeram dažus aliņus un braucam satikties ar Jāni un Alexu, kuri jau bija Granville salā un skatījās haloweenu shovu. Isto vietu atradām ātri un Alexu un Jāni arī atpazinām diezgan ātri. :)
Mēs visi Granville tusiņā...

Satikām arī citus interesantus personāžus kā piemēram šos rūķus...



Burvi,



Vienradzi...



Un apskatījām arī šādus tādus mākslas šedevrus, kuri bija arī nopērkami...
 




Skaidrs bija ka gribam redzēt vairāk no haloweena Kanādā tāpēc braucām uz centru, un tur arī redzējām...





































Šīs parādes nobeigumā aizgājām uz vienu regeja kafe vai bāru vai varbūt mini klubiņu, kurā dažs labs pīpēja zālīti un viss attiecīgi tā arī smaržoja + vel skanēja īsts regejs un viens rasta bija pie DJ pults tā ka mums gāja jautri. Pēc tam aizbraucām pie Toma un paņēmām savas somas un braucām ar tām jau uz savām mājām...

Jautrākie haloweeni kas līdzšim bijuši!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru