09 novembris, 2009

24. oktobris - Lidostu diena

No riita pamostos no taa ka mazaa meiteniite Tarn aardaas - leekaa apkaart, gaazas un skraida shurpu turpu... Diezgan traks beerns! :) Ari vecaki saka ka vinjiem modinatajs nav vajadzigs un es saprotu kapec! Ja bernu noliek gulet devinjos vakaraa tad nevar cereet ka vinjsh gules lidz desmitiem no rita! :) Man tads grafiks nederetu!!
Evai shodien bija planinjsh braukt uz centru un pieteikties darbam par stjuarti. Taa arii darijaam - muus aizveda lidz sea busam (zemak bilde redzamajam kugitim), un ar to nokljuvaam centraa.

Skats uz pilseetu braucot ar kugiti...


   Arabu Emiratu aviokompanijaa Eva gribeja pieteikties stjuartes darbam, tachu kad ieraudzijam rindas likaas neispejami. Pec tam izlasijam ka tiem kas strada shajaa kompanijaa japarceljas dzivot uz Dubaju! :) Butu smiekligi ka atbraucam dzivot uz Vankuveru un jau pec divam nedeljam parceljamies dzivot uz Dubaju! :) Taa nu Eva nolema ka tas nav darbinjsh vinjai un aizgajam nepieteikushies!

Pie shis lidotaju vietas redzejam kartejo skaistuli...


Shaada tipa mashinas te biezji sastopamas un visas ir braucamas nevis staav muzejos... :) Taa pat sheit braukaa arii ar nedaudz seedinaatamm mashiiniiteem...


Aizgajam uz biblioteku, tur gribejam mazliet pasedet internetaa un braukt uz lidostu sagaidit Evas draudzeni Ievinju un vinjas draugu Tomasu. Bibliotekaa satikaam Tomu - muusu ieprieksheejo hostu un vinja jaunos couchsurferus. Papljapajam un devamies uz Lidostu, tachu tur pec stundas gaidishanas nevienu nesagaidijam. Izradas ka Eva un Ievinja nemaz nebija visu kartigi sarunajushas un Ievinja nemaz nezinaja ka kads vinjus sagaidis ta ka musu brauciens uz lidostu bija pilnigi bezjedzigs! :(
Taa nu braucaam maajaas, kur Brenda muus jau gaidiija vakarinjaas. Parbraucaam ar kugiti uz otru krastu, iekaapaam nepareizaa autobusaa un diezgan ilgi braukajamies shurp turp un pectam vel kadu pusstundu gaidijam velvienu autobusu taa ka mums sanaaca diezgan pabraukaaties lidz nokljuvaam pie siltaam vakarinjaam! Ejot no autobusa lidz majai bija iespejam iziet pa taisnako celju cauri mazam mezinjam un pectam gar futbola laukumu varetu iziet pie pasham majam, tachu Evai bij bail no laachiem un citiem zveeriem kaa rezultaataa gaajaam pa garaako un garlaicigako celju.
Paedam Brendas gatavotas vakarinjas un kartejo reizi devamies gulet ljoti laicigi...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru