11 novembris, 2009

26. Oktobris - Latvijā krīze ir beigusies!

Iepriekšējā naktī gribēju iet medīt lāčus!! :) tad kad ir mistkastu izvešanas diena tad šie ložņājot apkārt pārtiku meklēdami... Taa nu es biju pilnīb\a nobriedis iet un kādu nomedīt. Naktī ap kādiem 3 - 4 pamodos un ieraudzīju ka līst lietus... Tā nu visas manas lāču medības pagaisa un lāčus ķēru tikai sapņos! :)
No rīta bijām sarunājuši satikties ar Tomasu un Ieviņu taču brīdī kad mums bija jāiziet no mājas sapratām ka mēs nevaram aizslēgt durvis jo mums nav atstāta mājas atslēga... Tā nu domājām kā tikt prom un aizslēgt visas durvis jo arī hostus sazvanīt mums neizdevās... Pagāja kāds laiciņš līdz evai ienāca ģeniāla doma - izlīst pa logu un taa visas durvis paliktu aizslēgtas - tā arī Eva izdarīja un pa nenormālu lietu aizskrējām uz pieturu. Pec tam ar kuģīti aizbraucām līdz centram un kāds pārsteigums - Ieviņu norunātajā vietā tā arī nesatikām! :) Pēc kāda laika noskaidrojām ka ieviņa jau devusies dabūt savu SIN nummuru un varam viņu satikt turpat netālu.

Centrā nemaz neizskatījās ka būtu lijis un šeit ir tāds teiciens: Ja tev nepatīk laika apstākļi tad pagaidi vienu stundu un tie jau būs mainījušies. Taa nu satikām Ieviņu, Tomasu un vel divus latviešus vietā, kur izsniedz sin nummurus. Papļāpājām un aizvedām viņus dabūt telefonus, kā arī sakārtot bankas lietas... Bankā pašķīrāmies, jo mums jau bija jāpaņem savas kartes, bet viņiem tikai jātaisa.

Pēc tam braucām uz veikalu jo bijām sarunājuši ar mūsu hostiem, ka šodien ēst taisam mēs. Veikalā parunājāmies ar vienu garlaicības māktu un ļoti pļāpīgu pārdevēju, un viņš mums pastāstīja, ka ziņās esot dzirdējis ka Latvijas prezidents Valdis Zatlers paziņojis, ka krīze Latvijā ir beigusies un turpmāk situācija valstī tikai uzlabosies! Jā daži šeit Kanādā zin arī kur ir Latvija! Par šo paziņojumu mēs nobrīnījāmies, nopriecājāmies un iepirkām pārtiku. Pārtiku meklējot gan izbesījāmies jo veikals nebija tādā pašā stilā kā Latvijā (viss veinā vietā, viegli pārskatāms un viegli saprast kas ir un kas nav nopērkams). Izstaigājāmies un beigu beigās šo to arī atradām un sapirkām.

No sapirktā pagatavojām attēlā redzamo maltīti kurai galvenā sastāvdaļa bija apelsīni.

 Rīsi, ar apceptu šķiņķi, šampinjoniem saldā krējuma mērcē kas pārklāta ar apelsīniem un pasniegti kopā ar tomātu krējuma salātiem... Kas var būt labāks par šo?? ( Es domāju apelsīnus mērcē!)

Man garšoja un arī pārējiem izskatījās, ka garšo... Vismaz neviens neko neteica! :) Pat Brenda, kura atnāca mājās vēlāk un sildot vakariņas tās mazliet piededzināja apelsīnus, neko sliktu neteica! :) Tā nu atkal uzspēlējām karkasoni un gājām gulēt... :) 

Turpmāk visos ēdienos centīšos ielikt kādu nestandarta augli! :D 

P.S. Apskatījāmies tvnetā ziņu virsrakstus un neko par prezidenta izteikumiem nemanījām! Arī redzamie rakstu virsraksti neko labu nevēstīja.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru