31 janvāris, 2010

11. Janvāris - Ziemassvētku dāvanas un darba ballīte...

Šodien es turpinu pieņemt ziemassvētku dāvanas... :) īstenībā jau es tās pieņemu jebkurā dienā, tā ka kautrēties nevajag un var ziemassvētku dāvanas var dāvināt jebkurā laikā! :)

Šodien mūsu draugs - Toms, man ziemassvētkos uzdāvināja savu auto!!! :)

1988 g chevrolet celebrity
 
  
 

Tā da lūk man dāvana no Toma ziemassvētkos! :) Par pārrakstīšanu un apdrošināšanu stāvēšanai samaksāju 60$ kas latos būtu aptuveni 30 Ls. Lai brauktu vajadzētu nopirkt apdrošināšanu kas der arī braukšanai (aptuveni 400$ jeb 200Ls) un vēl jāsataisa stūres pastiprinātājs, kuram eļļa kautkur tek. (aptuveni 300$ jeb 150Ls). Kopējā summiņa kuru būtu jāiegulda lai varētu braukt ir mazliet, bet neko sliktu es tur nesaskatu, jo motors ir labā kārtībā un viss pārējais arī daudzmaz normāls! Ir tāds teiciens: "Dāvinātam zirgam zobos neskatās!", Tapēc arī es nesūdzos! :) Vismaz būs kur naudu ieguldīt... :)

No rīta biju pie Toma, pārrakstījām mašīnu uz manu vārdu, tad atdzinām pie mums un noparkojām aiz mājas. Pēc tam pasēdējām ar Tomu un iedzērām pa tējai un uzēdām no vakardienas palikušos čipsus. Kad Toms gāja prom viņš teica lai pa priekšu sataisa stūres pastiprinātāju un pēc tam braucu, bet vai tad es varu nociesties? Nu ne tak! Gribējās arī pašam izmest līkumu pa rajonu... Savācām visas sakrātās bundžas un pudeles, kuras var nodot un  braucām uz veikalu iepirkt pārtiku un smagās lielās lietas, kuras parasti negribas nest...

Varbūt neesmu rakstījis, bet gribēju pieminēt, ka šeit visi visu šķiro! Visus atkritumus... Daži pat pie mājas taisa komposta kaudzes... Mums tā protams ir pilnīgi nesaprotama lieta, jo Latvijā neko nešķirojam. Nu protams ja neskaita pēc jāņiem palikušās alus pudeles! :) Mums gan sanāk šķirot tikai papīru un plastmasa pudeles, bet citi šķiro arī metālu, stiklu un citas lietas, bet tā kā mums ir tikai 3 konteineri tad tik daudz nešķirojam. Nododamās pudeles un bundžas arī savādi var nodot - Alkohola veikals pieņem tikai tās kur bijis alkohols bet pieņem pārtikas veikals tikai tās kur tikai bezalkoholiskie dzērieni. Mēs nododot pudeles dabūjām kādus 5 Ls. Jā un vēl - kad iepērkoties saņem čeku tad uz čeka norāda pārstrādājamo pudeļu vai bundžu vērtību. Savādi bet taisnība! Varbūt Latvijai vajadzētu mācīties no Kanādas atkritumu šķirošanas jomā??


Tā nu nodevuši visus savus krājumus un nopirkuši daudz ko citu vietā braucām mājās un priecājāmies par dāvanu.

Tad kad biju mazliet izpriecājies bija jābrauc uz darba ballīti! Tur gan braucu ar sabiedrisko transportu. Ballīte bija visiem kolēģiem kuri strādā Cafe Crape un tā, kā neesmu kanādā bijis uz darba baļļukiem tad nolēmu arī es aiziet. Tālāk sīki nekomentēšu, bet bildēs varat redzēt, kas un kā notikās! :)

Šis ir ielūgums uz ballīti, kurš tika pielikts pie menedžera kabineta durvīm līdzās darba grafikam...

Darba tusiņš notika mājās pie vienas no kolēģēm tādā diezgan padārgā rajonā tieši pie pludmales... :)
Vakara sākumā spēlējām vienu kāršu/dzeršanas spēlīti...
Ja ir interese pēc noteikumiem tad droši var jautāt - pievienošu aprakstam,
bet ja ne tad noteikumu daļu izlaidīšu. ;)

Kanādiešu tradicionālais kokteilis un pasākuma organizētāja...
Sastāvdaļas: tomātu sula, šņabis, asie pipari, puravs, cukurs.
Man patika, bet vairāk garšos tiem, kam garšo asiņainā mērija... 

Priekšniece labajā pusē! :)

Tie kas bija ieradušies un nebija aizgājuši pirms kolektīva kopbildes...

Dishwasher team -
Kristina - meitene no Vācijas, Charlz - psihiatrs no Francijas, un es Valdis no Latvijas
Visi esam jauniešu apmaiņas programmas ietvaros!

Un te - citas bildes ...


Priekšniece mums uzsauca alkoholu 50Ls vērtībā un man liekas, ka bez manis vel tikai viens cilvēks atnesa kautko graužamu ko uz galda nolikt! Laikam jau viņi te tādi baigie ēdāji nav, kautgan no otras puses skatoties - viss atnestais tika apēsts! :) Palikām gandrīz līdz beigām, bet kad gājām tad viss dishwasheru team reizē, jo mums visiem bija vajadzīgs viens autobuss...

Tā ka šīs dienas atklāsme:
Ziemassvētku dāvanas var dāvināt jebkurā gada dienā, un tā pat arī darba ballītes var rīkot jebkurā laikā! :)

1 komentārs:

  1. Riktīgi stilīga tev Ziemassvētku dāvana :)
    P.S. un man ļoti interesē noteiktumi kāršu/dzeršanas spēlei :)

    AtbildētDzēst