24 janvāris, 2010

7. janvāris - miegs un tusiņš

Šodien nostrādāju savas kārtējās piecas stundas dārzā un pēc tam aizgāju pie Toma. Mums bij sarunāts ka iesim paklausīties kā spēlē viņam pazīstama grupa. Tā nu ejot pie viņa es atradu, uzgāju sen bijušu konfekšu fabriku. Tagad gan palikusi tikai maza daļiņa no visas fabrikas bet domāju ka iespējams būtu laba vietiņa kur ielikt geocache slēpni.



Arī Eva ir pamanījusies atrast konfekšu fabriku pie kuras uztaisīs slēpni. Speciāli tam tika e-bay pasūtīta kastīte kas izskatās, kā šokolādes tāfelīte. :) Vel pa ceļam redzēju savādu māju - nesapratu kapēc tādas muļķibas ir jātaisa bet nu tādas tie kanādieši te sataisījuši...



Tā nu redzot šādas vietas aizvirzījos līdz veikalam, paņēmu dažus aliņus un aizgāju pie Toma.
Kautko iekodām, piebeidzām drinkus, papļāpājām un Evu nesagaidījuši gājām uz klubiņu. Tur jāuzrāda divi personu apliecinoši dokumenti un protams Toms izcēlās! :D Bija aizmirsis visu mājās. Tā nu aizgājām pakaļ un ar otro reizi tikām iekšā. Pie bāra paņēmām alu un apsēdāmies paklausīties spēlējošo grupu. Mūzika bija pilnīgs sviests un īsti nesapratu kā cilvēki var ko tādu klausīties.



Tā nu centos izprast šo mūziku un cilvēkus kas to klausās. Pēc kāda laika uzstājās arī Tomam zināmā grupa, taču tad jau es biju aizmidzis! :D Noklausījos dažas dziesmas un neizdzēris visu alu aizbraucu mājās! :)
Tā nu mans vakars beidzās!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru