17 janvāris, 2010

31. decembris - Vecgada vakars Vankūverā

Šodien dikti ilgi gulšņāju jo beidzot bija brīvdiena, un kad pamodos tad pie durvīm piezvanīja kaimiņiene un iedeva paciņu ar latvijas pasta logotipu! He hēē - esmu saņēmis paciņu no saviem Arnicāniem!! :) Tā nu visu dienu priecājos par konfektēm un kad atnāca Eva no darba tad attapos ka kautkas jādara!

Saldumi no Latvijas, Kanādā ir lielā cieņā, tapēc diezgan ātri apēdas! :)


Kad atjēdzos, ka vēl neesmu ēdis brokastis un Eva jau mājās uz pusdienām tad vēders darīja zināmu ka jāpasteidzās. Ātri paēdām un ar Arti aizgājām uz vietējo alkohola veikalu pēc šampja - neveiksmīgi. Veikals jau 4 vai 5 bija ciet. Nolēmām aizbraukt uz metrotown un pameklēt tur. Metrotownā nenormāli daudz cilvēki bet visi veikali jau ciet. Nezinu ko viņi tur darīja  -likās ka vienkāši staigāja no viena gala līdz otram un viss. Savādi! Pēc tam aizgājām uz velvienu alkohola veikalu, kurš arī bija ciet. Tad neko nedabūjuši ar kājām gājām mājās, un es Artim parādīju vienu geoslēpni kuram gājām garām un, kurā tad arī ieliku arī divas savas geomonētas.
Kad atnācām mājās meitenes jau gulēja, bet kautkā pamodinājām viņas un paņēmuši vīnu + vel dažus kokteiļus braucām uz centru. Centrā izstaigājām vietu, kur strādāju par dārznieku un uztaisījām dažas bildes,

Vecā gada vakars vankūverā...



bet pēc tam satikām Ieviņu, kura tai laikā strādāja un ar viņu, Tomasu un vel vienu ieviņas kolēģi sagaidījām jaunogadu. Us īsu mirkli redzējām arī Ditu un Edgaru, bet viņiem laikam bij citi plāni jo cik ātri parādījās, tik ātri arī pazuda. Salūta te nebija, un nekā cita izņemot lielu cilvēku masu, dažus ielu muzikantus un dažus dīvaiņus te nebija.
Jauno gadu sagaidam Ieviņas darba vietā... :)

 
 Te nu mēs visi gadu mijā...
 

Mājup braucot atradām salaustu batutu, kurš tagad gaida restaurāciju...
(izskatās diezgan bezcerīgi bet vienu salto uz šī mazā batuta man sanāca uzmest, bet pēc tam 3 dienas papēži sāpēja! :D
 

Skytraynā mēs vel pamanījāmies iestāstīt dažiem ka esam sportisti kas ieradušies uz olimpiskajām spēlēm un šie arī noticēja, jo redzēja salausto batutu un bija pietiekami iereibuši lai noticētu visādām muļķībām! :)

Tā nu mūsu jaunais gads bija sagaidīts...


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru