02 oktobris, 2009

1. Oktobris

No rita pamodamies dzirdot ugunsdzeseju sirenas visapkart majai, tachu kad piegaju pie loga, tur vairs neviena nebija... Lija lietus un laiks nebija sevishki labs. Izdomajam, ka saksim kartot visas lietas kas saistitas ar dzivoshanu, un t'a ari darijam. Pirmo gajam dabut musu SIN kodu. Vieta kur to dabut atradas tikai divu kvartalu ataalumaa. Un ka Jums liekas - komes tur satikam?? Nu protams. Mums prieksha jau bija Bandzo un Baiba. Ta nu aizpildijam visus papirus, kas neprasija daudz laika, un Jona pavadiba visi devamies uz centru, lai dabutu bankas kontu un telefonu. Sakuma iegajam pie viena no telefonu operatoriem (Fido) un sapratam ka piedavajums ir OK, tachu vel nenjemam to jo gribejam parbaudit ko mums piedavas Koodo Pec tam sapratam ka neko nesaprotam, jo vienam Bandzo likas ka Koodo ir labaks jo var dabut telefonu par briu, tachu mums likas ka Fido ir labaks jo nedod telefonu par brivu un varam lietot savu esosho aparatu. Ta nu izdomajam ka tiksim skaidriba ko kursh grib un rit panjemsim telefonu. Pastaigas laika pa tirdzniecibas centru mes redzejam vienu cilveku ar divaiku cepuri, nu drizak kakji kaa cepuri:



Pec tam Jons mums paradija savu banku un teica ka esot OK, lai meiginot tur visu nokartot, bet vinjam esot citas lietas daramas... Bankaa uzinajam ka nevaram atvert kontu ja mums nav darba. Taa nu mes devamies nezinama virzienaa un sapratam ka japiezvana Egilam, lai palidz saprast ko mums njemt. Atradam telefona aparatu sazvanijam Egilu un sapratam kurp jaiet un kura banka mums nepiecieshama. Ta nu devamies uz Royal Bank of Canada (RBC) un pa celjam apskatijam pilsetu.






Viegli atveram kontu un interneta banku, ta ka vismaz viena lieta nokartota! Varat mums skaitit naudu! :)
Pec tam visi laimigi,  ar pagaidu kartem kabata, devamies paest uz indieshu estuvi tieshi zem bankas. Ta paredamies un parsmejamies ka visiem bij prieks... Tad devamies talak apskatit pilsetu un meklet autobusu uz majam. Tas prasija mazliet laika bet mes tikam gala...
Atgriezamies majas un pec kada laika devamies uz vienu baru iedzert dazus alinjus. Baars bija tada ka pagrabinja un tur bija ljoti maz vietas, bet tas bija jauks.




Pec tam atradam musu pirmo geocach punktuvankuvera. To atrada Jons un vieta ar bija interesanta. Tada ka indianju statuja, bet to ir gruti aprakstit tapec necentishos! :) Pec tam gan gevamies majup un pec garas dienas atri iemigam.

1 komentārs: