09 oktobris, 2009

7. Oktobris - Vaaveru mediibas un parvakshanas pie Sema

Shi diena bija lidziga iepriekshejai, tachu interesanti, ka shodien neredzejam nevienu vaveri. Dienu sakam ar geocach punktu mekleshanu un pa celjam atradu seeni (kautkadu beku laikam) un tad nu visu dienu mekleju vaveres lai varetu vinjam iebarot to seeni, tachu nekaa - nevienas vaaveres.  Bet lai ka ari buutu, sanaca iemaldities golfa laukumaa, un ari patrapijamies regbijistiem pa celjam... Pirmo reizi dzive redzeju regbija trenninju. :)
Aizgajam uz biblioteku lai noskaidrotu kur tad isti shodienas maja atrodas un kartee jau izskatijas smuki - milzu parks blakus, skytrain un autobusi, bet kad vajadzeja tur nokljut mes sapratam ka tas ir pilnigaa chuhnjaa... Braucam ar 3 transportiem izmantojot autobusu, skytrain un alkal autobusu. Jau celjaa uz maaju bija skaidrs ka tas ir parak taalu. Maaja gan izskatijas jauka, tachu parka vietaa bija mezs, kuram izskatijas ka nav ne malas ne gala - tikai dzunglji. Un nevienas vaaveres... :) Ta nu izlemam ka shis mums nav tas piemerotakas rajons dzivoshanai un pec divu geo punktu atrashanas devamies uz majam lai panjemtu musu somas, atvaditos no Brennana un devamies uz jauno majvietu otraa pilsetas galaa...

Mees visi...



Kaa nokljuut bija skaidrs, tachu pedejais autobus mus aizveda mazliet cita virzienaa, bet tas netrtauceja mums atrast pareizo vietu. Vel lidz shim nesaprotam kaa sheit skaita maju nummurus, bet gan ar laiku sapratisim.
Nakamais couchsurferis mums bija Sems, kursh dzivo majas pagraba staavaa kopaa ar vel vienu dzekinju un meiteni kopaa iireejot 3 guljamistabas. Vieta tada divaina, jo vakaros un pa dienu ir diezgan auksts bet no riita karsts. Nesaprotam, kaa tev viss apsildaas bet nu vakaros ir tada sajuta kaa Rigas dzivokljos kad itka vajadzetu jau but apkurei, tachu ta vel nav. Neskatoties uz to Sems ir tads forsh dzekinjs - ari snowo, kapj klintis, brauc ar skeitu un mak braukt ari ar vienriteni. Vinjam patik iet pargajienos un visa visuma lidzigi hobiji un domashana ka man... Njemot vera to ka bijam jau vela vakaraa tad ilgi nomoda nepalikam un devamies gulet. Mums par laimi meitene, kura te dzivo ir devusies kautkur prom un mes varejam gulet vinjas istabaa nevis dzivojamaja istabaa uz dibana. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru