09 oktobris, 2009

9. Oktobris - Kultuuras diena

Shorit pamostos un atkal kautkas ir pilnigi skaidrs - tas, ka mums jamekle dzivoklis ar vienu vai divam guljamistabam... Ta nu ir sanacis, ka Ievinja ar mums nedzivo, bet vel nav lidz galam skaidrs ko dara Arta... To mes noskaidrosim! :)
Shodien nosutiju sms musu nakamajam hostam, un izradas ka vinjsh par mums aizmirsis un pie vinja ir kautkadi italji, ta ka palikt pie vinja mums vairs nesanak!!!
Nu neko darit. Izsutijam daziem citiem couchsurferiem zinju ka mums nav kur palikt, un gaidijam kas notiks... Sems mums piedavaja palikt pie vinja tik ilgi cik vajag, tachu izlemam vinju lieki neapgrutinat un meklet citu vietu... Pec kada laika sakombinejas divas vietas kur varam palik, tachu mums sanak, ka vienu nakti nav kur palikt, jo dabujam pirmas divas naktis un pedejas divas naktis, ta ka vel naksies padomat ko un kaa dariit. 
Shodien man ir mazliet laiks bloga pilnveidoshanai ta ka esmu salicis bildes iepriekshejam dienam un mazliet pilnveidojis visu blogu kopumaa, ta ka var apskatit ko esam redzejushi un darijushi...
Kaads klauvee pie durvim... Ienak meitene un jautaa peec Sema. Mazliet papljapajam un uzzinam, ka vinja (Liza) bijusi Sema couchserfere un sheku reku kaa no zila gaisa mums naak uzaicinajums iet ar vinju uz simfoniska orkestra koncertu. Nepaiet ilgs laiks kad esam jau studentu pilsetinjaa, seezam skaistaa zaalee un klausamies Romeo un Dzulietu, un citus skandarbus. Koncerts bija aptuveni divu stundu garsh, un tiesham interesants...



Peec koncerta mes devamies cauri studentu pilsetinjai un uzzinajam daudz interesantas lietas. Piemeram, studentiem tur ir viss ieskaitot baseinus, basketbola zaales, kinoteatri, vairakas estuves, kuras aiznjem milzu platibu, ta pat tur ir zaales balles dejaam un tur pat ir klubs... :)

Klubs...


Es gribeetu buut students sheit... Viss gluzi kaa filmaas! :) Taada kaa liela paradiize un visi tik draudziigi! Nogajam apskatit klubu un papljapajam ar apsargiem. Esot taa ka pirmdienaas esot ljoti daudz cilveku un sheit esot parakaa jautriba... Pec tam apskatijam bales deju zali kur netisham sanaca ari padejot. Bija jautri - likas ka tur iet visi kam nav slinkums. Viens chalits izskatijas pec darznieka un bridi kad es vinju redzeju vinjsh dejoja ar jaunu un galvastiesu paraku meiteni. Dejot tur iet visadi cilveki, un jebkursh var uzlugt partneri kuru velas - interesanti un tai pat laikaa jautri...
Pec balles dejam devamies pie uz krogu netalu no Sema majam, tachu diemzel Sems mums nepievienojas jo bija parak noguris.


Ta nu izdzeram dazus alinjus, papljapajam ar Lizu un devamies gulet.

1 komentārs:

  1. Tev citas drēbes nav - vai arī ir viens tāds 'stilīgs' komplektiņš vairākos eksemplāros, lai nesāktu smirdēt?

    AtbildētDzēst