21 oktobris, 2009

16. oktobris - Speelju vakars

Shuupojos shuupuljtiiklaa un skatijos pa logu. Man pretii veeraas sieviete, kura tur bija vienmeer neskatoties uz faktu, ka atrodamies ceturtajaa vai piektajaa staavaa... Savaadas lietas bija arii pie sienas un visapkaart man. Tiikls chiiksteeja un Eva tai laikaa mekleeja darbu.

Sieviete pie loga...



Peec kaada laika noleemaam doties brokastiis un panjemt savas SIN kartes. Apeedaam buritos un leenaa garaa pastaigaajaamies liidz atkal nonaacaam pie speelju veikala! Nu Eva nonaaca paradiizee... :D Taa nu iemaaciijaames divas speeles un paspeeleejaam taas no 6 liidz 9. Te nav taadi speelju vakari, kuri ievelkas liidz seshiem riitaa, taa ka saprataam, ka speelju vakari buus vien pashiem jaataisa un Eva pat gandriiz nopirka vienu no abaam speeleem! :)
Izgaajaam no veikala un nesaprataam ko dariit jo uz kakju maaju negribeejaam iet un miegs arii vel nenaaca... Meginajam kadu izvilkt no maajaam, tachu tas neizdevaas - laikam jau vinjiem ir jaukaakas maajas nekaa mums! :D Taa nu izleemaam doties uz kino. Devaamies uz tuvaako un izraadiijaas ka arii visdaargaako kino. Viena bilete maksaaja aptuveni 6 Ls kas sheit ir 12 $. Taa nu skatiijaamies visstulbaako filmu, kuru esmu noskatiijies savaa dziivee. Filma saucaas Serious Manun nevienam neiesaku iet uz vinju! Ta nu domaajaam ka saakam juugties, jo dziivojaam kakju maajaa, Eva lsiija ruukju graamatas un runaaja ar kakjiem, tad vel nonaacaam savaadaa filmaa un nesaprataam kas buus taalaak. Labums ir tas ka tieshi tur kur mees apseedaamies bija lielaa kola un lielais popkorns, un saprataam ka tas bijis paariitim, kursh izgaaja no filmas pirms mees iegaajaam. Meitenei laikam palika slikti! Nebriinos kapeec!!! :D Popkorns bija ar sviesta garshu, un bija pretiigs, un kola tieshi taa pat!! Taa ka shii diena bija diivainaaka par diivainu. Aizmigaam kakju maajaa un pirms aizmigshanas eva vel parunaajaas ar kakjiem, taa pat mees arii aizbarikaadeejaam durvis... :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru