22 oktobris, 2009

18. Oktobris - Sea wall

Shoriit francuuzis mums pastaastija kaa kaavies ar kakjiem un vel muus izbriiniija tas, ka vinjsh bija sarunajis kopaa ar Andrew iet sportot visas dienas garumaa, bet Andrew (muusu hosts) aizgaajis bez vinja! Taa savaadi likaas, bet nu shii vieta jau taa pat ir savaada taa ka tas nekaadu lielo paarsteigumu mums neradiija. Eva iegaaja dushaa, peec vinjas tur pabija viens no kakjiem un pec tam es vairs nevareju ieiet vannas istabaa!! Negribas pat komenteet kas tur dariijaas! Aatri pazudaam no shiis vietas un devamies uz biblioteku, kura izradijas ciet. Tad apzvanijam visus iepriekshejaa dienaa norakstiitos dziivokljus un secinajam ka visi atdoti. Nekas cits neatlika kaa doties uz galveno biblioteku un mekleet jaunus dzivoklus...
Bibliotekaa pie datoriem bij rindas, tachu taas izveidojaas pec musu atnakshanas, taa ka veiksmiigi tikaam pie datora. Atradam atkal dazas vietas kur varetu but tiri labi dzivot un uzreiz sarunajam divas tikshanas.

Pa celjam uz pirmo vietu redzejam bagatigi rotatu pagalmu par godu Halloween...
Te par shiem svetkiem runaa jau kopsh musu ierashanaas briizza! :)



Pirmais ko apskatijam bija kartejais nemebeletais pagrabs. Saimnieks bija laga vechuks, kursh veica vel pedejos remontdarbus pirms irnieku ielaishanas pagrabaa, tachu vieta neizskatijaas maajiiga un arii meebeles buutu jaagaadaa pasiem, tapec izlemam sho vietu nenjemt un devamies apskatit nakamo vietu.
Otrs dzivoklis izskatijas ljoti jauks un to mums izradija tevs ar meitu, un viss izskatijas labi tikai tad kad pateicam ka tur taisamies dzivot 3 stradajoshi jaunieshi vinjsh pacela ires maksu par 100$ un tas buutu 1000$ meenesii kas ir aptuveni 500 Ls. Vieta nebija tik laba kaa aizvakar redzetaa, jo tuvumaa nebija skytrain tapec teicam ka vel padomasim un atzvanisim.
Pec tam uzzinajam, ka musu nakamais hosts dzivo netalu no mums nevis kaa mees bijaam domaajusi - ziemelj Vankuveraa. Ieprieksheejaa dienaa bijaam sarunajushi iziet pastaigaa kopaa ar Alexu un Jonu apskatit ta saukto sea wall (pastaigu taku gar olimpisko ciematu pie uudens). Uzaicinajam ari Tomu un aizgajam izvilkt francuzi no kakju maajas. Briinos kaa vinjsh tur vareja visu dienu nosedet...

Sea wall...

Un pec tam edam saldejumu...
Bildee no kreisaas puses redzami: Toms, francuuzis, es un Eva, Jons un Alexa


Pec tam Toms mus uzaicinaja pie sevis iedzert kadu alu un apskatit vinja dzivokli. Kaa gan mees vareejaam atteikt??  Baidijamies mazliet par kakjiem - ka tik parak nenoilgojas pec mums, bet atcerejamies, ka vinjiem kompaniju sastaada francuuzis.
Ienaakot Toma dziivoklii saprataam ka esam nokljuvushi paraiizee... Vinjam gan bija tikai viena istaba, bet toties kaada!!! :D Skapis vienaa mirklii paarveertaas par gultu jeb galdu. Visur tiiriiba un kaartiiba + vel divi portatiivie datori kurus varam lietot cik ilgi mums nepiecieshams... Nu neko labaaku mees nevareejaam veeleeties! :D Shii ir couchsurferu paradiize!!! :) Pec tam gan Evai uznaca skumjas peec kakjiem un mes devamies atpakalj pie kakjiem neskatoties uz to ka Toms mums piedaavaaja palikt pie sevis!
Taa nu kaarteejais vakars ar barikaadeem un triskajaino kakji, kursh karejo reizi tika pie mums un nakts viduu saaka speeleet klavieres staigaajot pa taam... Taa nu pagaaja muusu diena un peedeejaa nakts kakju maajaa... :D

2 komentāri: