14 oktobris, 2009

11. Oktobris - Karalienes Elizabetes parks

Shii diena mums bija taada kaa briivdiena, jo sveetdiena sheit bija arii pateiciibas diena, kuru Latvija gan paziist tikai no filmaam! Shajaa laikaa cilveeki apciemo savas gimenes un eed tiitarus. Sanaak taada kaa gimenes kopaasanaakshanas un tiitara apeeshanas diena! :) Mees gan tiitaru needaam, bet gan pirmo reizi eedaam filipiinieshu eedienus... dalja no eedieniem bija lidziga latvijaa paziistamajiem galjas eedieniem, tachu bija arii taadi diezgan neparasti zivjainie eedieni, kurus nogarshjaam. Filipiinieshu eestuve gan ir labaaka par Vjetnamieshu eestuvi, tachu iipashi es gan neslaveetu. Varbuut tas tapec, ka man miljakais ediens ir vista viina meercee un neko gardaaku savaa dziivee neesmu eedis un tapec visi citi eedieni garshas zinjaa ir vienliidziigi. Protams dazreiz ir kautkas kas ir ljoti garshigs bet nu Filipinieshu edieni kurus es izvelejos lidzinajas Latvieshu galjas mercem ar riisiem...
Evas briinumeediens...


Nekad neperciet sho dzerienu... Pretiigs!!






Shodien nejaushi atradaam arii speelju veikalu, kur Eva jutaas kaa paradiizee, bet es pat atpazinu dazas speeles. Piektdienaas sheit esot ari spelju vakari uz kuriem droshvien kadreiz atnaksim. Speles te diezgan daargas taa ka sapirkt jaunaakaas droshvien nesanaaks, bet nu nera jau zinaat kas Evai ienaaks praataa! :D

Eva speelju paradiizee...




Taada mums sanaaca pastaiga pa Main street un pastaigas laikaa protams atradaam dazus geocache punktus un iepazistinajam ari Alisiju ar geocache.

Visaapkaartne kaa parasti pilna ar vaavereem...


Kopaa ar Alisiju izstaigaajaam Karalienes Elizabetes parku (Queen Elizabeth Park), kursh ir ljoti liels un skaists. Parkaa ir golfa laikums, lidojosho skivishu laikums, kadi 20 tenisa korti, ziemas daarzs, un rozju pljavas ar udenskritumu un strautinju lidzigu Bastejkalnaa esoshajam. Parkaa redzeejaam arii jaunlaulaato paari, kuriem tur bija fotosesija. Noteikti vel atgrieziisimies parkaa jo no taa paveras fantastisks skats uz pilseetu un kalniem, tik naakamreiz noteikti iesim pa dienu nevis vakaraa! :)

Struuklaka un ziemas daarzs...



 Jaunais paaris...

 


Skats uz kalniem...


Pec parka apskatishanas devamies maajaas, un dzeeraam teeju! :D Eva vel paskatijaas dazus darba piedavajumus un nosuutiija CV. Nekavejoties sarunaja ari darba interviju taa ka riit no riita Eva ies uz savu pirmo darba interviju! :) Riit ieplaanots apskatiit arii vienu dziivokli (driizaak pagrabu) taa ka dariit buus ko! :)
Taa nu vakars pagaaja maacoties speeleet mazu gitarinju ko sauc par jukaleili un pljaapaajot...

Eva muzicee...


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru