05 oktobris, 2009

3. Oktobris - Vankuveras panorama



Shi diena mums bija parvakshanas diena, jo mainijam dzivesvietu...
Ieprieksheja diena bijam sarunajushi ka varesim atstat mantas pie 5. hosta, lai mums butu vieglak parvakties. Ta ari izdarijun atstajam 3 no musu sesham somam. 5. hosts no mums bija tikai viena kvartala ataluma ta, ka super tuvu sanaca! :)

No rita kopa ar Alexu aizgajam brokastis uz jauku vietu kur paedam Kanadieshu pankukas, ka ari Kanadas vistu olas ar bekonu un desinjam... Gardi gan! :)
Pec tam atvadijamies no Jona, jo vinjam bija tikshanas ar draugiem - vinji devas muzicet, un pec tam devamies pec savam mantaam. Aizgajam vel uz tuvejo parcinju, jo laiks bija saulains un skaidrs, apskatijam pilsetas panoramu un devamies pec somam.
 Skats uz pilsetu.
Tas divas kalnu smailites, kas izskatas pec kamielena kupriem, agrak bijushas vienigas, ko vareja redzet, jo viss, kas atradas zem vinjaam, bija viens vienigs ledus...






Un es protams nevaru neielikt kartejo skaistas mashinas bildi...



Tad alexa mus pavadija lidz vajadzigajam autobusam, un smalki izstastija ka nokljut lidz nakamajam hostam, ta ka tas mums izdevas bez grutibam! :) Vinja vards ir Brennen, un vinjsh ir students, kursh dzivo viens pats. Sakuma tads kautrigs, bet pec tam jau viss kartibaa un  papljapajam.  Tad Brennenam bija japamacas bet mes devamies uz pilsetas skatu torni, no kura apskatijam pilsetu no augshas. Skati jau nu iespaidigi! :) Tornis saucas Harbour Centre, tas ir 177m augsts un buuveets 1977. gadaa!



Pec pilsetas apskates no augshas satikam Egilu un vel vienu vinja draugu, kura vardu gan neatceros un kopigi pastaigajam pa veikaliem. Eva iespruda apgerbu veikala, bet es taja laika skatijos filmas veikala kas mazliet lidzinajas Elkoram. Pec tam Egils mums paradija Skytrain ar kuru mes varejam nokljut uz veikalu Wallmart, jo es gribeju nopirkt jaunu skuvekli, un austinjas i-podam. Pec tam devamies majup atkal izmantojot Skytrain, pa kura logu paveras skaists skats uz pilsetu...


un pec tam izmantojot autobusu aizbraucam lidz Brennena majam. Izlemam ka aiziesim kopigi paest, un kautkur iedzert alu un papljapat. Paedam Subway tadas sviestmaizes kadas sava muzzaa nebiju redzejis... Tik milzigas un gardas, ka no shii brizza tik tadas taisishu! :) Kad bijam labi paedushi tad devamies uz vienu jauku klubinju. Tur bija dziva muzika un daudz cilveku - tada jauka vieta tik prieksh mums par skalju, un izlemam panjemt alu veikalaa un pasedet majas. Shet lai nopirktu alkoholu ir jauzrada divi personu apliecinoshi dokumenti, un netikai tam cilvekam kursh perk bet ari visiem parejiem, ta ka tie kas nevar pirkt tie ari nevar nopirkt...
Pasedejam majas parunajam un paspelejam videospeles, pec tam gribejam uzspelet ari kadu galda speli tachu bija jau parak vels un Brennens velejas iet gulet, ta ka nekada speleshana nesanaca. Pabeidzam iesaktos alinjus un ari  mes devamies gulet.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru