11 oktobris, 2009

10. Oktobris - Geocaching, Parvakshanas un izklaides centraa

Jaa - shii diena bija forsha! Mes gan gulejam lidz kadiem vieniem dienaa, tachu pec tam bijam uz studentu pilsetinju un pludmali... Sems atgriezas no darba un mes davamies apskatit UBC studentu pilsetinju. Jaa taa ir taa pati kur vakar bija koncerts! :) Taa nu satikam Lizu un vinjas draudzeni, kura mums vakar maaciija dejot, un saakaam ar geopunktu mekleeshanu. Smiekligi gan bija verot vinjus meklejot, jo vinji par sho lietu izradija tadu sajusmu... Gruti izteikt to ka tas bija - bet bija jautri! :) Ta nu mes nokljuvam uz Sema slepenaas takas, kura ved uz pludmali, kur apgrozaas nuudisti un hipiji, un no kuras paveras brinumains skats uz okeanu un vankuveras salu... P.S. Vankuveras sala ir lielaaka par Beljgiju. :)

Skats no Sema slepenas vietas... :)

Taa mees tur paseedeejaam un uzpiipeejaam uudenspiipi...



Un raapaamies lejaa pa staavo nogaazi...



Un nokaapjot pludmalee mes dzirdeejaam dazzaada tipa bungu skanjas, gitaaras un dziedaashanu!  :)
Hipiji...



 Un ieradaamies tieshi uz saulrieta laiku... mmmm.... (Tie ir Evas mmmm....) :)


Bet nu skats tieshaam baudaams! :)

Pludmalee atradaam velvienu geosleepni un nolemam doties uz jauno majvietu. Sems gan piedavaja palikt pie vinja ilgak tachu mes izlemam doties. Celjaa uz autobusu redzeejaam arii universitaates pilseetinjas totemus un biblioteku. Latvijaa domaa celt gaismas pili, tachu manupraat sheit univeritates biblioteka ir daudz augstakaa limenii par muusu plaanoto gaismas pili. Shet skats uz kramatu plaukties paveraas lidzigs kaa no filmas Matrix. Graamatu plaukti liekas bija kaadu 4 staavu augstumaa un ar milions atvilknitem kur katraa glabaajas graamatas. Lai studenti atrastu sev vajadzigo graamatu ir nepiecieshams izmantot robota palidzibu kursh atrod un iedod vajadzigo graamatu!!! Ko nu domaajat par Latvijas bibliotekaam??? Pati biblioteka iekartota milziigaa maajaa, kur ir paklaajiem klaatas griidas un diivaani lai studenti vareetu panjemt savu kafiju un eerti maaciities! Un shii nav vieniigaa biblioteka - tadas esot katrai fakultatei... Sienas vienos maakslasdarbos un taads iespaids, ka shet jau gaismas pils uzcelta... :) Un shii nav vieniigaa biblioteka - tadas esot katrai fakultatei...

Te arii redzams viens no graamatu robotiem un dalja no skapiishiem, kuros glabaajas graamatas...

Peec jaukaa pludmales apmekleejuma un interesantaas iepaziishanaas ar robota kungu devaamies pie Sema, panjemaam savus koferus un devaamies pie Alyshas. Pa celjam redzejam jaunako izgudrojumu - KreeslBikses ar saukli - Kaapeec staaveet ja vari seedeet? Seedi kad gribi un kur gribi! :) Parsmejamies! Ko tik musdienaas neizdomaa??!!!
Un kas buus taalaak?? :)



mazliet pagaidijam autobusus un sameeraa veiksmiigi nokljuvaam jaunajaas maajaas. Tik mums velarvien nav skaidrs kaa shet tiek likti maaju nummuri un pat vieteejiem taa ir miikla! :D Vienai maajai nummurs 149 un naakamajai jau 153... Taa nu tas ir tapec centiisimies sho miiklu laika gaitaa saprast! Alysha Arii dziivo pagraba staavaa, kursh gan ir daudz miiliigaaks kaa Sema pagrabs, bet jasaka ka ljoti silti nav ne vienaa ne otraa... Otrajaa staavaa dziivo Alyshas vecmaaminja taa, ka par iires lietaam vinja neuztraucas. Mazliet papljaapaajam un nolemjam doties uz pilseetas centru paseedeet kaadaa krogaa. Shis uzaicinaajums naaca no Sema un Lizas puses tapec izlemam to izmantot. Alysha gan mums nepievienojaas jo naakamajaa dienaa darbs. Izmantojaam skytrain lai nokljuutu liidz centram un tas sheit ir aatraakais un labaakais transports. :)
Baaru un klubi cik saprotu izvietoti vietaa ko deevee par Gastown. Pie baara kuraa seedeejaam tika izdomaats pilseetas vaards taa, ka sanaaca taadu sameeraa veesturisku vietu apskatiit.


Baari sheit straadaa tikai liidz vieniem vai diviem, reti kursh straadaa ilgaak, tapeec aizgaajaam uz vel uz citu vietu un kopaa sanaaca ka esam 12 cilveeku kompaanija. Izdzeeraam vel pa kaadam drinkam un devaamies maajaas. Peedeejais Skytrain mums bija mazliet peec vieniem, tapec izmantojaam nakts autobusu ar kuru veiksmiigi nokljuvaam lidz jaunajaam majaam. 


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru