22 oktobris, 2009

17. oktobris - Japanju edienu diena

Pamodos no taa, ka Eva runaajaas ar kakkjiem! :D Vinja piedaavaaja kakjiem pat uztaisiit riita rosmi uz vinjas kofera... Nobriiniijos par shaadu piedaavaajumu bet nu ja jau vinja to ljauj, tad ko es varu iebilst. Taa nu arii es pamodos un dzivojamajaa istabaa satiku couchsurferi no Francijas.
Vinjsh celjo apkaart pasaulei jau divus gadus iztiekot tikai ar 7 $ dienaa un parsvaraa paarvietojas tikai stopejot. Celjojumam vel atlikushi aptuveni 3 gadi bet jau tagad vijsh bijis 40 valstiis un savas dziives laikaa kopaa pabijis 62 dazaadaas valstiis visaa pasauee!!!
Devaamies brokastiis uz tuveejo kafeiniicu un paedam brokastis, un saplaanojaam muusu dienu. Pec tam tuvaakajaa bibliotekaa un samekleejaam dazus dziivokljus kurus varetu apskatiit. Ta nu uzreiz atradaam vienu labu variantu pie skytrain un izleemaam ka dosimies to apskatiit. Dzivoklis bija ljoti jauks - meebeleets un tiirs. Visas griidas iznjemot vanasistabu ir paklaajos. TV, internets un komunaalie maksaajumi iekljauti cenaa un cena ir 950$. Saimnieks arii likaas normaals, tapeec izleemaam ka shii vieta vareetu buut iistaa kur dziivot. Labi arii tas, ka mees buutu tuvu skytrainam (gaisavilcienam) un liidz autobusam ir tikai 5 min gaajiens! Nolemam shodien vairs neko nemekleet un devamies uz centru iznjemt naudu, jo skaidraa nauda jau bija beigusies.
Shodien Alexa un Jons mus uzaicinaja uz japanju restoranu, bet nu es tikuntaa kautkaa pamaniijos mc donaldaa panjemt big mac komplektu ko man nevajadzeja darit!! :D Satikamies ar muusu pirmajiem hostiem un vel vienu vinju draugu un devaamies vakarinjaas! :) Ediens bija vegitaarais, bet dazas lietas garshoja liidziigi galjai. Savaadi, ka var pagatavot eedienu neizmantojot galju bet tas garsho un izskataas peec galjas...

Japaanju restoraanaa...

un muusu pasuutiitais eediens...

Taa nu mees gardi paeedaam prieksh divaam dienaam un varbuut vel mazliet... :D Pec tam Alexa un Jons mus uzaicinaja pie sevis iedzert kadu alu un papljapat un protams ka mes nevarejam atteikties! Uz kakju maaju kautkaa negribeejaam doties! :D Taa nu noseedeejam lidz kadiem 12 vai vel ilgaak un tad devaamies pie kakjiem. Eva kaa parasti ar vinjiem parunaajaas, aizbarikaadeejaam durvis un atkal kakjis ar 3 kaajaam tika iekshaa un nakts pahaaa sameeraa mieriigi ja neskaita to ka mes nebijam vienigies kuri cinijas ar kakjiem - ik pa briidim dzirdeejaam dusmiigu francuuzi no blakus istabas! :D Taa nu mums shii diena beidzaas! : )


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru